Saimaa etsii kotia, pentutreffit ja Halli lähtee pitkälle matkalle

SaimaaEnsin taas tärkein, eli Saimaa (lyhytkarvainen tyttö) etsii harrastavaa ja mieluiten vielä paimentavaa kotia. Saimaan sivulta löytyy tietoja tästä vilkkaasta menijästä, jonka mielestä ihminen on ihan parasta ja leikkiminen tosi kivaa. Kiitos Saimaan kuvasta, Sami!

Myös Nokin sivulle on päivitetty videoita sen harrastuksista juuri ennen pentulomaa.

Pennuilla oli ekat pentutreffit (olivathan ne olleet jo ainakin neljä päivää uusissa kodeissaan) ja samalla sukukokous, jossa oli näytillä pentueen isä Entti ja enot Roti ja Peni. Enomies Peni pääsi taas juoksuttamaan ja leikittämään pentuja. Pentutreffeistä on tarkoitus tulla viikottaiset pentutreenit ja nyt aloitettiin tutustumalla treenihalliin ja kuuntelemalla erikoistehostemiehen ääniefektejä (paineilman suihkautuksia, kolinoita ja kilinöitä, kiitos Esko!).

Norppalan väki vähentyi yhdellä Hallilla, koska Roihu eli entinen Halli lähti työuralle Savoon. Junamatka täältä sinne on pitkä ja ilahduttavasti sinä aikana ilmestyi se kaivattu kives oikealle paikalleen. Hyvä Roihu! Junailu oli mennyt mukavasti maisemia katsellen, luuta syöden ja hiljaisuudesta nauttien. Nyt vaan pitää lounaisrannikon kasvatin sopeutua mannermaisempiin pakkaslukemiin.

Halli pari tuntia vanhana (vas) ja aseman kundina (oik)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s